Adresgegevens

BODY BOUTIQUE

Balsa 165

3315 NK Dordrecht

Tel: 06-47136864

info@bodyboutique.nl

Afspraak maken

U kunt bij ons telefonisch een afspraak binnen openingsuren

Ons telefoonnummer is: 06-47136864

Graag tot dan!

Openingstijden (Alleen op afspraak)

Ma - Do 10:00 tot 20:00 uur
Vrij - Zo Gesloten

Fotostudio

Cookiegebruik

 

Voedingscoach in Papendrecht? De Body Boutique!

Body Boutique is uw voedingscoach in Papendrecht voor verantwoord en snel afslanken die houdt van 'n professionele aanpak. Wij zijn als voedingscoach in Papendrecht gespecialiseerd in o.a. NewFigure afslanken, huidverstrakking, afslank- en figuurcorrectie behandelingen. In onze bijzonder luxe beautysalon in Papendrecht kunt u ook terecht voor een wijd scala aan exclusieve beauty behandelingen. Bij Body Boutique kun u terecht voor alle soorten behandelingen waarbij kwaliteit en persoonlijke voorop staan. U bent verzekerd van een maximum aan rust en persoonlijke aandacht.

Voedingscoach in Papendrecht voor uw totale beauty concept

Bij ons als uw voedingscoach in Papendrecht kunt u bij ons terecht voor Cryolipolyse, Lipolyse, Slimming treatments, en coach voor NewFigure. Een strakker lichaam, slanker op die plaatsen waar jij dat wil, met minder cellulitis, een betere stofwisseling en minder centimeters. Bij Body Boutique kun je zonder sit-ups een vele malen strakkere buik krijgen. Je billen worden steviger en je benen krijgen een mooiere vorm.

NewFigure voedingscoach in Papendrecht? De Body Boutique!

Body Boutique, uw Newfigure voedingscoach in Papendrecht is nu ook met het NewFigure dieet gestart om nog meer variatie aan te bieden in gezond en veilig afvallen. NewFigure is een afslankmethode van gezond eten in combinatie met amino voedingsupplementen. NewFigure biedt u een dieet aan met een unieke werking, zodat u zonder hongergevoel kunt voedingscoach. Uw spiermassa wordt niet aangetast. U wilt immers voedingscoach zonder zorgen en toch gezond blijven eten.

Meer weten over voedingscoaching in Papendrecht? Vrijblijvend kennismaken of een afspraak maken?