Adresgegevens

BODY BOUTIQUE

Balsa 165

3315 NK Dordrecht

Tel: 06-47136864

info@bodyboutique.nl

Afspraak maken

U kunt bij ons telefonisch een afspraak binnen openingsuren

Ons telefoonnummer is: 06-47136864

Graag tot dan!

Openingstijden (Alleen op afspraak)

Ma - Do 10:00 tot 20:00 uur
Vrij - Zo Gesloten

Fotostudio

Cookiegebruik

 

De UltraShape Power is een complete oplossing voor niet-invasieve body contouring.

Als antwoord op de groeiende vraag naar vetverwijdering zonder operatie bieden wij de UltraShape Power aan. Een veilig, pijnloze behandeling en alternatief voor liposuctie. Het is een lunchpauze behandeling en zal -afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied- tussen de 1 en 2 uur duren.

 

UltraShape Power biedt een veilige, pijnloze behandeling en alternatief voor liposuctie

Klinisch bewezen in meer dan 350.000 behandelingen wereldwijd, geeft de UltraShape Power ongeëvenaarde resultaten. Het werkt snel, veilig en comfortabel, zonder thermisch effect geef u uw patiënten pijnvrije behandelingen. Omringend weefsel, zenuwen en bloedvaten blijven onbeschadigd en er ontstaan geen verdere zichtbare tekenen van de behandeling.

Het systeem maakt gebruik van ultrageluid, een methode vergelijkbaar met die van een niersteenvergruizer. Dit systeem is echter zo specifiek dat het enkel de vetcellen in het te behandelen gebied behandelt. Klinische studies hebben aangetoond dat het ultrageluid de overige weefsels intact laat terwijl het de vetcellen vernietigt. De gehele behandeling wordt “geleid” door een innovatief computerprogramma, hierdoor is de behandeling als zeer veilig te beschouwen.

Een behandeling met het UltraShape Power apparaat is géén methode om af te vallen, het is een methode om plaatselijke vetophopingen en probleemzones aan te pakken. Het is dan ook van groot belang dat de patiënten geselecteerd worden op gezond eet- en beweegpatroon.

Over het algemeen worden 2 tot 3 behandelingen geadviseerd om tot het gewenste resultaat te komen. Uit klinisch onderzoek is gebleken dat de patiënt per behandeling gemiddeld zo’n 2 cm omtrekvermindering zal ervaren.

 

De UltraShape Power techniek

Het UltraShape Power systeem is gebaseerd op een unieke frequentie ultrageluid die wordt uitgezonden door het handstuk (de transducer). Ultrageluid wordt ook voor vele andere medische, en niet medische toepassingen gebruikt. Hoewel de techniek op zich niet nieuw is, is de frequentie waarmee gewerkt wordt wel uniek evenals de toepassing op vetcellen.

Er is uitgebreid onderzoek gedaan naar de effecten van de frequentie van het ultrageluid op ander weefsel dan vetweefsel. Deze klinische studies hebben uitgewezen dat alleen het vetweefsel wordt vernietigd, alle andere omliggende weefsels worden niet aangetast. Het ultrageluid vernietigt de celwand van de vetcel. De triglyceriden komen hierdoor vrij in het lichaam en worden geresorbeerd. De geresorbeerde triglyceriden worden getransporteerd naar de lever waar ze verwerkt worden zoals het vet uit ons voedsel.

De hoeveelheid vet die vrijkomt bij een UltraShape Power behandeling is, in vergelijking met de hoeveelheid vet die we binnenkrijgen tijdens een maaltijd, zeer gering. Een UltraShape Power behandeling heeft daarom geen gevolgen voor de werking van de lever.

 

Alle voordelen van de UltraShape Power op een rij

  • Door de unieke frequentie van het ultrageluid worden alleen de vetcellen vernietigd.
  • Innovatief computerprogramma dat de behandeling begeleid.
  • Uniek video tracking systeem.
  • Lunchtijd behandeling, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied duurt de behandeling tussen de 1 en 2 uur.

Prijzen

v.a. € 200 per zone per behandeling