Adresgegevens

BODY BOUTIQUE

Balsa 165

3315 NK Dordrecht

Tel: 06-47136864

info@bodyboutique.nl

Afspraak maken

U kunt bij ons telefonisch een afspraak binnen openingsuren

Ons telefoonnummer is: 06-47136864

Graag tot dan!

Openingstijden (Alleen op afspraak)

Ma - Do 10:00 tot 20:00 uur
Vrij - Zo Gesloten

Fotostudio

Cookiegebruik

 

UltraShape vetvergruizen in Zwijndrecht

Een complete oplossing voor niet-invasieve body contouring

Als antwoord op de groeiende vraag naar vetverwijdering zonder operatie bieden wij de De UltraShape vetvergruizen behandeling in Zwijndrecht aan. Een veilig, pijnloze behandeling en alternatief voor liposuctie. Het is een lunchpauze behandeling en zal -afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied- tussen de 1 en 2 uur duren.

Klinisch bewezen in meer dan 350.000 behandelingen wereldwijd, geeft de De UltraShape vetvergruizen behandeling in Zwijndrecht ongeëvenaarde resultaten. Het werkt snel, veilig en comfortabel, zonder thermisch effect geef u uw patiënten pijnvrije behandelingen. Omringend weefsel, zenuwen en bloedvaten blijven onbeschadigd en er ontstaan geen verdere zichtbare tekenen van de behandeling.

Veilige niet-invasieve behandeling

Het systeem maakt gebruik van ultrageluid, een methode vergelijkbaar met die van een niersteenvergruizer. Dit systeem is echter zo specifiek dat het enkel de vetcellen in het te behandelen gebied behandelt. Klinische studies hebben aangetoond dat het ultrageluid de overige weefsels intact laat terwijl het de vetcellen vernietigt. De gehele behandeling wordt “geleid” door een innovatief computerprogramma, hierdoor is de behandeling als zeer veilig te beschouwen.

Een behandeling met het De UltraShape vetvergruizen behandeling in Zwijndrecht apparaat is géén methode om af te vallen, het is een methode om plaatselijke vetophopingen en probleemzones aan te pakken. Het is dan ook van groot belang dat de patiënten geselecteerd worden op gezond eet- en beweegpatroon.

Over het algemeen worden 2 tot 3 behandelingen geadviseerd om tot het gewenste resultaat te komen. Uit klinisch onderzoek is gebleken dat de patiënt per behandeling gemiddeld zo’n 2 cm omtrekvermindering zal ervaren.

Alle voordelen van de De UltraShape vetvergruizen behandeling in Zwijndrecht op een rij:

  • Door de unieke frequentie van het ultrageluid worden alleen de vetcellen vernietigd.
  • Innovatief computerprogramma dat de behandeling begeleid.
  • Uniek video tracking systeem.
  • Lunchtijd behandeling, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied duurt de behandeling tussen de 1 en 2 uur.

Meer weten of een behandeling boeken?