Adresgegevens

BODY BOUTIQUE

Balsa 165

3315 NK Dordrecht

Tel: 06-47136864

info@bodyboutique.nl

Afspraak maken

U kunt bij ons telefonisch een afspraak binnen openingsuren

Ons telefoonnummer is: 06-47136864

Graag tot dan!

Openingstijden (Alleen op afspraak)

Ma - Do 10:00 tot 20:00 uur
Vrij - Zo Gesloten

Fotostudio

Cookiegebruik

 

NewFigure Dordrecht | Gezonde voeding aangevuld met amino voedingssupplementen

Body Boutique is nu ook met het NewFigure in Dordrecht dieet gestart om nog meer variatie aan te bieden in gezond en veilig afvallen. NewFigure is een afslankmethode van gezond eten in combinatie met amino voedingsupplementen. Daarbij gebruikt u ook de Total Body Cleanse, een kruiden/mineralenpreparaat die het afvallen ondersteunt.

Afslanken zonder hongergevoel met NewFigure Dordrecht

NewFigure Dordrecht biedt u een dieet aan met een unieke werking, zodat u zonder hongergevoel kunt afslanken. Uw spiermassa wordt niet aangetast. U wilt immers afslanken zonder zorgen en toch gezond blijven eten.

Hoeveel kunt u afvallen met NewFigure Dordrecht?

Bij NewFigure Dordrecht kunnen we iedereen begeleiden met afvallen, van licht overgewicht tot obesitas. Wij maken een programma op maat! Uw persoonlijke voedingscoach bespreekt met u hoeveel weken er nodig zullen zijn om uw streefgewicht te behalen zodat het hele afslank traject inzichtelijk gemaakt wordt. Uiteraard kunnen er factoren zijn, waardoor u sneller of langzamer zal afslanken.

De eerste dag van iedere week is een appeldag (ontslakkingsdag). Ontslakken of ontgiften is nodig om alle afvalstoffen die zich in het vet- en bindweefsel hebben opgeslagen uit het lichaam te onttrekken. Dit is noodzakelijk, anders kan het lichaam geen vet verbranden. Deze appeldag duurt tot 14.00 uur, hierna neemt u een drinkbouillon. ’s Avonds mag u normaal eten. De appels mogen ook vervangen worden door ananas.

Het voedingsprogramma bestaat uit zes eetmomenten per dag, dus om de 2 tot 2,5 uur mag u iets eten. Het programma is goed inpasbaar in een gezinssituatie omdat u tijdens het diner gewoon mee kan eten.

De aminosupplementen neemt u 10 minuten voor elke maaltijd in, 3 x per dag. Daarnaast gebruikt u Total Body Cleanse, het kruiden/mineralenpreparaat.

Meer weten over NewFigure Dordrecht? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.