Adresgegevens

BODY BOUTIQUE

Balsa 165

3315 NK Dordrecht

Tel: 06-47136864

info@bodyboutique.nl

Afspraak maken

U kunt bij ons telefonisch een afspraak binnen openingsuren

Ons telefoonnummer is: 06-47136864

Graag tot dan!

Openingstijden (Alleen op afspraak)

Ma - Do 10:00 tot 20:00 uur
Vrij - Zo Gesloten

Fotostudio

Cookiegebruik

 

Cryolipolyse Alblasserdam | Vetbevriezen | Coolsculpting

Cryolipolyse, vetbevriezen of CoolSculpting in Alblasserdam, is een nieuwe methode waarmee plaatselijk vet kan worden verwijderd door middel van kou. Het 'bevriezen van vet' is met name een effectieve behandeling voor hardnekkig vet op de buik, benen, billen, heupen en rug. Na een behandeling kan er tot 20% van het onderhuids vetweefsel worden gereduceerd, zonder het omliggend weefsel te beschadigen. Een Cryolipolyse, vetbevriezen of CoolSculpting in Alblasserdam behandeling is effectief en bovendien veilig. Deze methode wordt inmiddels in velen landen toegepast. Na 3 tot 6 behandelingen bereikt u al een gewenst resultaat.

Pak uw probleemgebieden aan!

Cryolipolyse, vetbevriezen of CoolSculpting in Alblasserdam is vooral geschikt om bepaalde probleem gebieden aan te pakken. Vindt u het frustrerend om iedere week te sporten en gezond te eten, terwijl het in de billen, buik en bovenbenen niet weg lijkt te gaan? Doordat deze vetcellen vaak slecht doorbloed zijn is het enorm moeilijk om daar vetreductie te realiseren door middel van sporten en gezond eten. Wij bieden voor deze gebieden een oplossing: Een Cryolipolyse, vetbevriezen of CoolSculpting in Alblasserdam behandeling waarmee u 3 tot 5 cm van uw vetlaag kunt verwijderen.

Hoe gaat een Cryolipolyse in Alblasserdam behandeling in zijn werk?

De behandeling wordt uitgevoerd door een speciaal Cryolipolyse-apparaat. Ter bescherming van de huid een folie over het probleemgebied leggen. Vervolgens wordt het apparaat op de huid met folie bevestigd, en zal dit apparaat een deel van de huid “opzuigen” tussen twee verkoelende panelen. Wanneer dit stuk van je huid vacuüm is gezogen in het apparaat, zal het apparaat aangezet worden, waardoor de verkoelende panelen geactiveerd zullen worden. De temperatuur van de huid zal verlaagd worden tot 4 graden Celsius. Vetcellen zullen afbreken bij temperaturen lager dan 9 graden Celsius, wat de behandeling een goede effectiviteit geeft. Uw Cryolipolyse, vetbevriezen of CoolSculpting in Alblasserdam behandeling is pijnloos. Wel kan een gevoel van druk en koude waar te nemen zijn, maar dit wordt over het algemeen niet als vervelend ondervonden. Tijdens de behandeling kun je lezen, muziek luisteren of zelfs een dutje doen.

Al resultaten na enkele weken

Het eerste resultaat van een behandeling met de Cryolipolyse, vetbevriezen of CoolSculpting in Alblasserdam methode is na 3 à 4 weken zichtbaar. De meest dramatische resultaten zijn zichtbaar na ongeveer 2 maanden. Door het zuiveringssysteem van het lichaam kunnen de resultaten tot 6 maanden na de behandeling nog verbeteren. Omdat de vetcellen vernietigd worden zal het resultaat, mits je een gezonde levenswijze onderhoudt, permanent zijn. Het is daarmee vergelijkbaar met een liposuctie-behandeling.

Meer weten of een afspraak voor een intakegesprek maken?