Adresgegevens

BODY BOUTIQUE

Balsa 165

3315 NK Dordrecht

Tel: 06-47136864

info@bodyboutique.nl

Afspraak maken

U kunt bij ons telefonisch een afspraak binnen openingsuren

Ons telefoonnummer is: 06-47136864

Graag tot dan!

Openingstijden (Alleen op afspraak)

Ma - Do 10:00 tot 20:00 uur
Vrij - Zo Gesloten

Fotostudio

Cookiegebruik

 

Coach in Zwijndrecht? De Body Boutique!

Body Boutique is uw coach in Zwijndrecht voor verantwoord en snel afslanken die houdt van 'n professionele aanpak. Wij zijn als coach in Zwijndrecht gespecialiseerd in o.a. NewFigure afslanken, huidverstrakking, afslank- en figuurcorrectie behandelingen. In onze bijzonder luxe beautysalon in Zwijndrecht kunt u ook terecht voor een wijd scala aan exclusieve beauty behandelingen. Bij Body Boutique kun u terecht voor alle soorten behandelingen waarbij kwaliteit en persoonlijke voorop staan. U bent verzekerd van een maximum aan rust en persoonlijke aandacht.

Coach in Zwijndrecht voor uw totale beauty concept

Bij ons als uw coach in Zwijndrecht kunt u bij ons terecht voor Cryolipolyse, Lipolyse, Slimming treatments, en coach voor NewFigure. Een strakker lichaam, slanker op die plaatsen waar jij dat wil, met minder cellulitis, een betere stofwisseling en minder centimeters. Bij Body Boutique kun je zonder sit-ups een vele malen strakkere buik krijgen. Je billen worden steviger en je benen krijgen een mooiere vorm.

Coach in Zwijndrecht…? De Body Boutique!

Body Boutique, uw coach in Zwijndrecht is nu ook met het NewFigure dieet gestart om nog meer variatie aan te bieden in gezond en veilig voedingscoach. NewFigure is een afslankmethode van gezond eten in combinatie met amino voedingsupplementen. NewFigure biedt u een dieet aan met een unieke werking, zodat u zonder hongergevoel kunt voedingscoach. Uw spiermassa wordt niet aangetast. U wilt immers voedingscoach zonder zorgen en toch gezond blijven eten.

Meer weten? Vrijblijvend kennismaken of een afspraak maken?