Adresgegevens

BODY BOUTIQUE

Balsa 165

3315 NK Dordrecht

Tel: 06-47136864

info@bodyboutique.nl

Afspraak maken

U kunt bij ons telefonisch een afspraak binnen openingsuren

Ons telefoonnummer is: 06-47136864

Graag tot dan!

Openingstijden (Alleen op afspraak)

Ma - Do 10:00 tot 20:00 uur
Vrij - Zo Gesloten

Fotostudio

Cookiegebruik

 

Afslanken in Papendrecht? De Body Boutique!

Body Boutique is een beauty- en afslanksalon voor verantwoord en snel afslanken in Papendrecht die houdt van 'n professionele aanpak. Wij zijn gespecialiseerd in afslanken in Papendrecht, huidverstrakking, afslank- en figuurcorrectie behandelingen. In onze bijzonder luxe beautysalon in Papendrecht kunt u ook terecht voor een wijd scala aan exclusieve beauty behandelingen. Bij Body Boutique kun u terecht voor alle soorten behandelingen waarbij kwaliteit en persoonlijke voorop staan. U bent verzekerd van een maximum aan rust en persoonlijke aandacht.

Afslanken in Papendrecht met een totaal concept

Voor afslanken in Papendrecht kunt u bij ons terecht voor Cryolipolyse, Lipolyse, Slimming treatments, en afslanken met NewFigure. Een strakker lichaam, slanker op die plaatsen waar jij dat wil, met minder cellulitis, een betere stofwisseling en minder centimeters. Bij Body Boutique kun je zonder sit-ups een vele malen strakkere buik krijgen. Je billen worden steviger en je benen krijgen een mooiere vorm.

Voor afslanken in Papendrecht met NewFigure ook naar de Body Boutique!

Body Boutique is nu ook met het NewFigure dieet gestart om nog meer variatie aan te bieden in gezond en veilig afslanken. NewFigure is een afslankmethode van gezond eten in combinatie met amino voedingsupplementen. NewFigure biedt u een dieet aan met een unieke werking, zodat u zonder hongergevoel kunt afslanken. Uw spiermassa wordt niet aangetast. U wilt immers afslanken zonder zorgen en toch gezond blijven eten.

Meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!